Kulutusluotot
1 000 - 20 000€
Pikavipit
50 - 1 000€
Vertaa ja hae lainaa 40 - 10 000€

Määrä:

Vippi verkkopankkitunnuksilla / verkkohakemuksella

Näissä paikoissa voit tunnistautua verkkopankkitunnuksilla ja hakea haluamasi suuruiset vipit verkkohakemuksella suoraan tilillesi. TUPAS-tunnistautuminen on nykyään lakisääteinen asia, joten vippiä ei pitäisi voida saada edes ilman tunnistautumista pankkitunnuksilla.

Lainaa tekstiviestillä

Hae vippiä tai suurempaa lainaa tekstiviestillä näin. SMS-hakemuksen hinnoissa on huomattavia eroja - osa firmoista perii erillisiä maksuja, kun taas osasta vipin saa tekstiviestillä ilmaiseksi.

Luotonantajarekisteri

Pikavippiyrityksien tulee uuden lain mukaan olla rekisteröityneitä luotonantajarekisteriin, jota ylläpitää Etelä-Suomen lääninhallitus. Olemme keränneet tähän listaan ne pikavippiyritykset, jotka löytyvät luotonantajarekisteristä.

Pikavippi 18-vuotiaalle - k18

Usein pelkkä täysi-ikäisyys ei riitä luotontajalle, joten kaikki yritykset eivät myönnä pikavippiä 18-vuotiaalle. Vippihaku.org on koonnut kaikki 18-vuotiaille myönnettävät pikavipit kätevään pikavippi k18 -listaan. Tässä on kaikki pikavipit, joita 18-vuotias voi hakea.

Pikavippi 19-vuotiaalle

Näistä vippipaikoista löydät kaikki 19v pikavipit. Luotonantajien ikärajat vaihtelevat merkittävästi, joten Vippihaku.org on koonnut kaikki 19-vuotiaalle myönnettävät pikavipit yhteen listaan.

Pikalaina on edullisempi kuin pankkilaina

Viime vuosina pikavipit ovat saanet osakseen huomattavan määrän täysin turhaa ja aiheetonta kritiikkiä. Pikalaina on edullisempi kuin pankkilaina! Pankkilainojen korot ovat tyypillisesti noin 70% prosentin luokkaa, kun taas keskimääräinen pikalaina kustantaa vain 25% ylimääräistä. Kaikkein kalleimpia lainoja ovat pankkien kulutusluotot, joissa korko nousee helposti vähintään 80%.

Halvin vippi ilman korkoa tai kuluja

Ohjeitamme seuraamalla voit hakea pikavippiä ilman kuluja tai korkoa. Vinkkiemme avulla voit hyödyntää ensilainaajan edut ja hakea ilmaisen vipin netistä. Mikäli olet jo hakenut alla listatuilta yrityksiltä lainaa, niin kokeile sivun yläreunan hakua etsiäksesi edullisimman tarpeitasi vastaavan luoton.

Pikavippi pankkitunnuksilla

Lakisääteisten luotonantajien kautta lainaa haettaessa on TUPAS-tunnistauminen pakollista ensimmäisellä lainakerralla. Tästä johtuen jokaisen tulee ensimmäisellä kerralla hakea pikavippiä pankkitunnuksilla. Jatkossa on mahdollista hakea lainaa tekstiviestillä.

Lainaa ilman vakuuksia

Laina auttaa monissa yllättävissä elämäntilanteissa. Kun astianpesukoneen kanssa yhteistyö päättyy, voi monelle uuden hankinta yhtäkkiä ilman säästöjä tuottaa hankaluuksia. Lainan avulla uuden kodinkoneen voi hankkia kuitenkin hyvinkin nopeasti. Lainaa tarjoavat pankkien ja rahoitusalan yritysten lisäksi autokaupat, tavaratalot, kodinkoneliikkeet ja huonekaluliikkeet. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sen enemmän lainanhakijasta halutaan tietoa ennen lainan myöntämistä.

Käyttöluotto heti tilille - Hae netistä

Mikä on käyttöluotto? Kyseessä on eräänlainen kulutusluotto, jota voidaan hyödyntää aina tarpeen mukaan. Edullisin käyttöluotto löytyy helposti Vippihaku.orgista.

Vakuudeton kulutusluotto nopeasti

Vertaile ja hae vakuudettomat kulutusluotot netistä. Olemme listanneet kaikki palvelut, joiden kautta voit hakea vakuudettomia kulutusluottoja 100 – 15.000 euroon.

Aiheet & sanasto

Pikavippien maailma on kiemurainen ja sanasto voi olla entuudestaan outoa. Näiden juttujen pohjalta tiedät enemmän vipeistä ja kulutusluotoista.

Vippipaikat | Aiheet | Vippihaku.org