Kulutusluotot
1 000 - 20 000€
Pikavipit
50 - 1 000€
Vertaa ja hae lainaa 40 - 10 000€

Määrä:

Käyttöluotto heti tilille - Hae netistä

Mikä on käyttöluotto? Kyseessä on eräänlainen kulutusluotto, jota voidaan hyödyntää aina tarpeen mukaan. Edullisin käyttöluotto löytyy helposti Vippihaku.orgista.

Netistä haettavat käyttöluotot ovat siitä hyviä, että hakemus on helppo tehdä kotona. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat käyttöösi jatkuvan luoton, josta voit nostaa tarpeesi mukaa rahaa omalle tilillesi. Myös näiden luottojen nimitys tulee tästä eli kulutusluottoa nostetaan tarpeen mukaan suoraan käyttöön.

Netin etuna on se, että saat käyttöluotot heti tilillesi. Näin ollen sinun ei tarvitse tehdä uusia hakemuksia aina, kun hankit kulutustavaraa, vaan sinulla on koko ajan jatkuva luotto käytössä, josta voit tehdä nostoja. Tee luottohakemus netissä sopivan luotonantajan sivuilla ja nosta käyttöluotto heti hyväksytyn päätöksen jälkeen. Suosittelemme seuraavia palveluita:

LuottoRaha heti tilille
 


Hae Luottoa »
Credit24 käyttöluotto netistä
 


Hae Luottoa »

Netistä saat käyttöluotot ilman vakuuksia, mutta pankissa saatat helposti joutua antamaan vakuudet, jotta sinulle myönnettäisiin yhtään luottoa. Korko riippuu luotonantajasta ja maksuajasta. Todellinen vuosikorko kuitenkin tyypillisesti pysyy koko ajan samana. Nettiluotot myönnetään myös opiskelijalle, mutta pankissa käyttöluoton saaminen opiskelijana voi olla hankalaa.

Uudet käyttöluotot ovat muutenkin innovatiivisempia, sillä hakemus kestää pari minuuttia ja rahatkin saat tilille jo muutamassa minuutissa. Yöaikaan tosin rahoja ei voi nostaa, vaan rahat maksetaan tilillesi vasta aamulla.

Nordean käyttöluotto

Nordea Rahoituksen hallinnoima käyttöluotto on luottokortti, joka käy noin 15 000 eri paikassa Suomessa. Kortteja on jopa 200 000 asiakkaalla, mutta Nordea pyrkii siirtämään nykyiset käyttäjät MasterCardin käyttäjiksi.

Myös muilla pankeilla on omia käyttöluottoja, mutta nämä eivät ole kovinkaan yleisiä. Lisäksi useat kauppiaat ja verkkokaupat tarjoavat asiakkaan käyttöön luoton, jota he kutsuvat käyttöluotoksi. Voidaankin usein puhua myös osamaksusta näissä tapauksissa. Ainakin seuraavilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on omat käyttöluottonsa: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Sampo. Suosituista kaupoista esimerkiksi Verkkokauppa.com, IKEA ja Gigantti tarjovat ovat vastineensa samalla nimityksellä, jos asiakas haluaa maksaa ostoksensa erissä osamaksulla.

Suosittelemme

Vippipaikat | Aiheet | Vippihaku.org