Kulutusluotot
1 000 - 20 000€
Pikavipit
50 - 1 000€
Vertaa ja hae lainaa 40 - 10 000€

Määrä:

Lainaa tekstiviestillä

Hae vippiä tai suurempaa lainaa tekstiviestillä näin. SMS-hakemuksen hinnoissa on huomattavia eroja - osa firmoista perii erillisiä maksuja, kun taas osasta vipin saa tekstiviestillä ilmaiseksi.

Vippihaku.orgin pikavippivertailun yrityksistä kaikki paitsi Nopsalaina myöntävät lainaa tekstiviestillä. Tyypillisesti tekstiviesteistä veloitetaan jotain, kun haet vipit tekstiviestillä. Vippipaikasta riippuen lainan saamiseksi tilille tarvitaan 1-2 tekstiviestiä, joista ensimmäinen käytetään pikavippien hakemiseen ja toinen lainapäätöksen hyväksymiseen.

Suosittelemme tarkastamaan vippipaikan sivuilta heidän lainaehtonsa ja mahdolliset tekstiviestikulut. Kannattaa kuitenkin huomata, että edullisimmissa pikavippiyrityksissä lainahakemus on myös ilmainen tekstiviestillä.

Hae vippiä tekstarilla näin:

  1. Valitse sivuston yläreunasta tarvitsemasi lainasumma.
  2. Näet Vippihaun lainataulukoissa suoran ne vippipaikat, joista saat lainaa tekstiviestillä.
  3. Siirry sopivan vippiyrityksen sivustolle katsomaan ohjeet SMS-vipin hakemiseksi.
  4. Tarkasta lainaehdot ja lähetä tekstiviesti. Muista tarkastaa myös, että viestisi muoto on oikein, jotta et lähettelisi turhia tekstiviestejä.
  5. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi lähetä hyväksymisviesti, ja saat rahat heti tilillesi.

Vain joissain vippipaikoissa on mahdollista tehdä lainahakemus pelkästään verkkohakemuksella ilmaiseksi. Tällöinkin lainapäätös hyväksytään usein lähettämällä tekstiviesti, mutta SMS-viesteistä ei koidu ylimääräisiä kustannuksia. Nyky lainsäädännön mukaan asiakkaan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla ensimmäisellä lainakerralla. Moni yritys noudattaa tätä säädöstä, joten pelkkä tekstiviesti ei aina riitä lainan hakemiseen, jollet ole kertaakaan kirjautunut vippipaikan lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla.

Suosittelemme

Vippipaikat | Aiheet | Vippihaku.org