Kulutusluotot
1 000 - 20 000€
Pikavipit
50 - 1 000€
Vertaa ja hae lainaa 40 - 10 000€

Määrä:

Pikavippi pankkitunnuksilla

Lakisääteisten luotonantajien kautta lainaa haettaessa on TUPAS-tunnistauminen pakollista ensimmäisellä lainakerralla. Tästä johtuen jokaisen tulee ensimmäisellä kerralla hakea pikavippiä pankkitunnuksilla. Jatkossa on mahdollista hakea lainaa tekstiviestillä.

Yleensä pankkitunnuksilla haettu pikavippi on kaikkein edullisin, koska tällöin lainaajalle ei koidu ylimääräisiä kuluja tekstiviesteistä. Toki osa yrityksistä myöntää lainaa tekstiviestilläkin täysin kuluitta.

Suosittelemme seuraavia luotettaviksi ja Suomen edullisemmiksi todettuja luotonantajia:

Palvelu Vippimäärät (€) Laina-ajat Maksuerät Ikärajat Verkkohakemus
Credit24 100 - 2500 1kk - 2vuotta 1 - 24 kpl 22 Hae lainaa »
Pikavippi.fi 100 - 200 6kk 1 - 6 kpl 18 Hae lainaa »
Ferratum 50 - 2500 30pv - 24kk 1 - 24 kpl 20 Hae lainaa »
Nopsalaina 500 - 10000 180 - 1825 pv 6 - 60 kpl 18 - 26 Hae lainaa »
Halens laina 100 - 3000 1-5 vuotta 12 - 60 kpl 22 Hae lainaa »
Monetti 500 - 1500 vuosi 12 kpl 23 Hae lainaa »

TUPAS-varmennus suojaa väärinkäytöksiltä

TUPAS-varmennus on suomalaisten pankkien yhteinen tapa suorittaa henkilön tunnistautuminen verkossa. Tunnistautuminen tehdään verkkopankkitunnuksilla, joten sinulla tulee olla käytössäsi pankkisi verkkopankkitunnukset.

Aiemmin lainaa sai haettua tekstiviestillä, mutta väärinkäytösten johdosta käytäntöä muutettiin. Täten lainanhakija tunnistautuu nykyään pankkitunnuksilla saadakseen pikavippiä. Näin ollen vältä yrityksiä, jotka eivät edellytä pankkitunnuksilla kirjautumista, koska ne toimivat laittomasti ja ovat epäluotettavia.

Varmista edullinen lainansaanti seuraavasti:

 1. Vertaile pikalainat

  Luotonantajien hinnoissa ja kuluissa on huomattavia eroja, sillä esimerkiksi 400 euron pikavipin voit saada ilman kuluja, mutta kalleimmillaan se voi kustantaa jopa kolminkertaisen määrän. Aloita siis lainanhakuprosessi sivuston ylälaidasta löytyvästä vippihausta.
 2. Hyödynnä tarjoukset & ensilainat ilman kuluja

  Mikäli olet aiemmin hakenut pikavippiä joltain yritykseltä, niin tarkista heidän sivuiltaan, josko saisit vanhana asiakkaana lainaa edullisemmin. Mikäli näin ei ole, niin tutustu myös ensilainaajalle ilman kuluja myönnettäviin pikavippeihin.
 3. Hae vippiä pankkitunnuksilla

  Siirry vertailusta edullisimmin yrityksen kotisivuille ja pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla. Yrityksestä riippuen voit valita lainasumman ennen tai jälkeen pankkitunnistautumisen. Suorita lainaprosessi loppuun ja tarpeen tullen muista vahvistaa pikavippi luotonantajan osoittamalla menetelmällä.
 4. Maksa laina ajoissa takaisin & vältä ylimääräiset kulut

  Hoida laina ajoissa takaisin, niin saat vipin ilman ylimääräistä korkoa. Useinkin eräpäivän siirrot lisäävät kuluja, jolloin alkuperäisellä laina-ajalla hankittu pikavippi ei enää olekaan edullisin. Myös kaikki myöhästymismaksut ja muut maksuongelmat nostavat alkuperäisiä kuluja huomattavasti.

Kaiken kaikkiaan pikavipin hakeminen on helppoa pankkitunnuksilla netissä. Muista kuitenkin aina ottaa riittävän pitkä laina-aika, jotta varmasti saat luottosi hoidettua takaisin.

Suosittelemme

Vippipaikat | Aiheet | Vippihaku.org