Kulutusluotot
1 000 - 20 000€
Pikavipit
50 - 1 000€
Vertaa ja hae lainaa 40 - 10 000€

Määrä:

Vakuudeton kulutusluotto nopeasti

Vertaile ja hae vakuudettomat kulutusluotot netistä. Olemme listanneet kaikki palvelut, joiden kautta voit hakea vakuudettomia kulutusluottoja 10015.000 euroon.

Nykyään vakuudettomien kulutusluottojen määrä on kasvanut huomattavasti. Määrä alkoi kasvaa korkokattolain myötä, jolloin suurin osa pikavippiyrityksistä lopetti toimintansa tai siirtyi uudelle alalle.

Perinteisesti vakuudettomat kulutusluotot ovat olleet yksittäisiä kertalainoja, joita haetaan kerran ja saadaan kertalaina. Tililuotot ovat kuitenkin yleistyneet, mikä tarkoittaa sitä, että yhä useammalla on käytössään jatkuva luottolimiitti. Hyvä esimerkki uusista palveluista on LuottoRaha.fin jatkuva kulutusluotto, jota haetaan vain kerran. Tämän jälkeen asiakkaalla on käytössään jatkuva 2000 euron luottoraja. Nostoja voi tehdä koska tahansa ja luottoraja palautuu takaisin 2000 euroon, kun edelliset nostot on maksettu takaisin luotonantajalle.

Suuret kertalainat

Vaikka markkinoille onkin tullut paljon tililuottoja, niin käyttöluotto kertalainana on edelleen yleinen vaihtoehto. Erityisesti suurempia määriä lainattaessa ei ole edes järkevää nostaa usealta tililuottoyritykseltä rahaa, vaan on helpompi hakea käyttölaina suoraan joltain niitä tarjoavalta taholta yksittäisenä kertalainana.

Luotonantajasta riippuen kulutusluoton maksaminen asiakkaan tilille kestää muutamista minuuteista jopa viikkoihin. Keskimäärin netistä voit saada kulutusluoton vielä saman päivän aikana, kun olet hakenut lainaa. Pankit eivät tyypillisesti edes myönnä vakuudettomia kulutusluottoja, joten heillä tarvitset yleensä myös vakuuksia tai takaajia.

Vastuullinen lainanotto ja -anto

Vaikka et tarvitsekaan vakuuksia kulutusluoton ottamiseen, niin sinun tulee silti toimia vastuullisesti. Mikäli tiedät, että et voi maksaa takaisin, niin jätä hakematta lainaa. Maksuhäiriömerkintä evää sinulta monta muuta asiaa elämässä, joten vastuullisuus on tärkeää.

Myös luotonantajilla on velvollisuus toimia vastuullisesti. Lait ja ohjeistot kieltävät maksamasta rahoja yöaikaan asiakkaan tilille, vaikka luottopäätös olisikin annettu. Rahat saa maksaa kello 7-23 välillä.

Luotonantajien tulee kuulua myös Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Mikäli yritys ei kuulu kyseiseen rekisteriin, niin se on todennäköisesti epäluotettava.

Luotonantajille on säädetty korkokatto, joka rajoittaa liian kalliiden lainojen myöntämistä. Tästä johtuen vakuudettomien kulutusluottojen todellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 50% paikkeilla, mutta on tavallisesti 7-30%.

Suosittelemme

Vippipaikat | Aiheet | Vippihaku.org